• Welkom in Hotel ‘t Anker Mierlo

  In Hotel-restaurant‘t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de prettige sfeer garanderen een heerlijk, ontspannen verblijf.

  Lees meer »
 • Gastvrij onthaal in Gasterij Mierle

  Of u nu kiest voor het à la carte dineren of het uitgebreide Ed's menu, het is altijd genieten.wij heten u graag van harte welkom in ons restaurant

  Lees meer »
 • Persoonlijk verblijf

  U kunt gebruik maken van diverse, aantrekkelijke weekend- en midweekarrangementen. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten. Wij zullen onze uiterste best doen om aan uw wensen tegemoet te komen.

 • Lekker uitwaaien...

  Mierlo wordt omringd door diverse natuurgebieden, waar u kunt wandelen, fietsen en paardrijden. Prachtige routes leiden u door landschappen met vennen en stroompjes.

  Lees meer »
 • Restaurant

  Hotel ‘t Anker staat bekend om haar zeer goede keuken. Het restaurant van het hotel kreeg daarom een eigen naam: Gasterij Mierle. U kunt er heerlijk à la carte eten, of... gebruik maken van een arrangement inclusief diners.

  Lees meer »
 • Strabrechtse Heide

  Momenteel veel te zien op de Hei, het Strabrechtse Heide schaap.

  Lees meer »
Persoonlijk | Gastvrij & Ontspannen
Direct boeken via de website is het meest voordelig

8,5

8,2

Hotelprijzen

Hotelprijzen

De kamers van Hotel 't Anker zijn tijdelijk niet boekbaar.  De kamers zijn exclusief verhuurd aan een groot bedrijf uit de regio.

Het hotel heeft de beschikking over 9 tweepersoonskamers met aparte bedden, 1 suite met een tweepersoonsbed en 4 éénpersoonskamers.

De tweepersoonskamers worden ook verhuurd voor éénpersoons gebruik.

In enkele kamers is het mogelijk 1 tot 2 bedden extra bij te plaatsen.

Niet alle kamers worden in verband met eventuele kans op overboeking voor "online" boeking vrijgegeven. Heeft u behoefte aan het reserveren van meerdere kamers neem dan altijd even contact op met onze afdeling reserveringen: telefoon 0492-661272

Online kamers boeken en beschikking bekijken kan op de homepage.

Kamerprijzen exclusief ontbijtbuffet:

Eénpersoonskamer  € 55,00 - € 65,00
Tweepersoonskamer € 65,00 - € 75,00
Tweepersoonskamer 1 pers.gebr.

€ 60,00 - € 70,00

Kinderbedje € 10,00
Huisdier in overleg € 10,00

Verblijfsbelasting p.p.p.d. 

Ontbijtbuffet p.p.

€  1,50

€ 10,00

Het ontbijt serveren wij op maandag t/m vrijdag vanaf 06.30 uur tot 10.00 uur. Op zaterdag en zondag van 08.00 uur tot 10.00 uur. Doch anders in overleg.

Speciaal voor bedrijven die haar werknemers voor een langere tijd moeten onderbrengen heeft hotel 't Anker zgn. "Zakelijke arrangementen" geheel aangepast aan de wensen van het bedrijf.

Veelal wordt er gekozen voor het zakelijk arrangement bestaande uit;
Logies
Ontbijtbuffet
Uitgebreid Lunchpakket
Driegangenmenu

Bent u geïnterresseerd in de mogelijkheden, neem dan even telefonisch contact op met de afdeling reserveringen van het hotel onder nummer 0492-661272, vraagt u even naar Edwin of Petra Hilhorst