• Welkom in Hotel ‘t Anker Mierlo

  In Hotel-restaurant‘t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de prettige sfeer garanderen een heerlijk, ontspannen verblijf.

  Lees meer »
 • Gastvrij onthaal in Gasterij Mierle

  Of u nu kiest voor het à la carte dineren of het uitgebreide Ed's menu, het is altijd genieten.wij heten u graag van harte welkom in ons restaurant

  Lees meer »
 • Persoonlijk verblijf

  U kunt gebruik maken van diverse, aantrekkelijke weekend- en midweekarrangementen. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten. Wij zullen onze uiterste best doen om aan uw wensen tegemoet te komen.

 • Lekker uitwaaien...

  Mierlo wordt omringd door diverse natuurgebieden, waar u kunt wandelen, fietsen en paardrijden. Prachtige routes leiden u door landschappen met vennen en stroompjes.

  Lees meer »
 • Restaurant

  Hotel ‘t Anker staat bekend om haar zeer goede keuken. Het restaurant van het hotel kreeg daarom een eigen naam: Gasterij Mierle. U kunt er heerlijk à la carte eten, of... gebruik maken van een arrangement inclusief diners.

  Lees meer »
 • Strabrechtse Heide

  Momenteel veel te zien op de Hei, het Strabrechtse Heide schaap.

  Lees meer »
Persoonlijk | Gastvrij & Ontspannen
Direct boeken via de website is het meest voordelig

8,5

8,2

Kamers

De kamers van Hotel 't Anker zijn tijdelijk niet boekbaar.  De kamers zijn exclusief verhuurd aan een groot bedrijf uit de regio.

De hotelaccommodatie van Hotel ‘t Anker omvat een luxe bruidssuite met jacuzzi, 4 eenpersoons- en 9 tweepersoonskamers. Alle sfeervol ingerichte kamers zijn voorzien van gratis wifi, een kleurentelevisie, een radio met wekfunctie en een eigen doucheruimte met toilettafel en toilet.
Onze kamers zijn netjes, verzorgd en gezellig ingericht en u heeft de mogelijkheid om op uw kamer zelf een kopje koffie of thee te zetten.

Tijdens uw verblijf kunt u aanschuiven en genieten van ons uitgebreide ontbijtbuffet dat wij iedere ochtend met de grootste zorg aan u presenteren.          
Ons ontbijtbuffet bestaat uit een keur aan vers brood en vers gesneden ambachtelijke vleeswaren, zoet beleg of ontbijtgranen met melk of yoghurt.

Op uw bestelling kunnen wij een rijkelijk gevuld lunchpakket voor onderweg voor u gereedmaken. Mocht u speciale wensen hebben voor uw verblijf, dan zullen wij ons tot het uiterste inspannen om hieraan tegemoet te komen.

De gemoedelijke gastvrije sfeer, het enthousiasme van onze medewerkers en een groot stuk persoonlijke aandacht zullen ervoor zorgen dat uw gehele verblijf "Bourgondisch" verloopt!