• Welkom in Hotel ‘t Anker Mierlo

  In Hotel-restaurant‘t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de prettige sfeer garanderen een heerlijk, ontspannen verblijf.

  Lees meer »
 • Gastvrij onthaal in Gasterij Mierle

  Of u nu kiest voor het à la carte dineren of het uitgebreide Ed's menu, het is altijd genieten.wij heten u graag van harte welkom in ons restaurant

  Lees meer »
 • Persoonlijk verblijf

  U kunt gebruik maken van diverse, aantrekkelijke weekend- en midweekarrangementen. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten. Wij zullen onze uiterste best doen om aan uw wensen tegemoet te komen.

 • Lekker uitwaaien...

  Mierlo wordt omringd door diverse natuurgebieden, waar u kunt wandelen, fietsen en paardrijden. Prachtige routes leiden u door landschappen met vennen en stroompjes.

  Lees meer »
 • Restaurant

  Hotel ‘t Anker staat bekend om haar zeer goede keuken. Het restaurant van het hotel kreeg daarom een eigen naam: Gasterij Mierle. U kunt er heerlijk à la carte eten, of... gebruik maken van een arrangement inclusief diners.

  Lees meer »
 • Strabrechtse Heide

  Momenteel veel te zien op de Hei, het Strabrechtse Heide schaap.

  Lees meer »
Persoonlijk | Gastvrij & Ontspannen
Direct boeken via de website is het meest voordelig

8,5

8,2

Restaurant "GASTERIJ MIERLE"

Ontbijt, (zaken)lunch of diner ?
Ons voortreffelijke en sfeervolle à la carte restaurant met aperitiefbar beantwoordt beslist aan uw verwachtingen. Rekent u maar op een keukenbrigade die de kunst van het verwennen tot in de perfectie beheerst.

Een op en top attente, vriendelijke en persoonlijke bediening is al sinds jaar en dag onze ‘herkenningsmelodie’ die u zonder twijfel zal aanspreken.

Kleinere gezelschappen die in de beslotenheid van een speciaal voor hen beschikbare ruimte wensen te lunchen of dineren, adviseren wij graag onze sfeervolle Eetkamer.

Openingstijden restaurant:

Keuken alle dagen geopend van 16.00 uur tot 21.00 uur

Reserveer hier direct een tafel in ons restaurant.