• Welkom in Hotel ‘t Anker Mierlo

  In Hotel-restaurant‘t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de prettige sfeer garanderen een heerlijk, ontspannen verblijf.

  Lees meer »
 • Gastvrij onthaal in Gasterij Mierle

  Of u nu kiest voor het à la carte dineren of het uitgebreide Ed's menu, het is altijd genieten.wij heten u graag van harte welkom in ons restaurant

  Lees meer »
 • Persoonlijk verblijf

  U kunt gebruik maken van diverse, aantrekkelijke weekend- en midweekarrangementen. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten. Wij zullen onze uiterste best doen om aan uw wensen tegemoet te komen.

 • Lekker uitwaaien...

  Mierlo wordt omringd door diverse natuurgebieden, waar u kunt wandelen, fietsen en paardrijden. Prachtige routes leiden u door landschappen met vennen en stroompjes.

  Lees meer »
 • Restaurant

  Hotel ‘t Anker staat bekend om haar zeer goede keuken. Het restaurant van het hotel kreeg daarom een eigen naam: Gasterij Mierle. U kunt er heerlijk à la carte eten, of... gebruik maken van een arrangement inclusief diners.

  Lees meer »
 • Strabrechtse Heide

  Momenteel veel te zien op de Hei, het Strabrechtse Heide schaap.

  Lees meer »
Persoonlijk | Gastvrij & Ontspannen
Direct boeken via de website is het meest voordelig

8,5

8,2

Keuken

Onder leiding van hun koks levert de keuken van restaurant Gasterij Mierle in samenwerking met de gastvrouwen en -heren iedere dag een topprestatie op het gebied van gastvrijheid en culinair genot. Zij bereiden in de modern ingerichte keuken onder andere streekgerechten van hoogstaande kwaliteit en tevens overheerlijke vegetarische gerechten.

In de keuken worden de à la carte maaltijden met grote zorg bereid en dankzij de creativiteit en inventiviteit van de koks. Mocht u tijdens uw diner uw fles wijn niet leeg hebben, neemt u gerust de vrijheid deze mee naar huis te nemen en thuis na te genieten van uw heerlijk avondje uit!

Tijdens uw verblijf in het hotel kunt u in restaurant Gasterij Mierle tevens genieten van een heerlijk vers ontbijt, (zaken)lunch, zondagsbrunch of een diner met een persoonlijk tintje, gastvrijheid, gemak, goede voorzieningen en scherpe prijzen.

Keukenbrigade

Chefkok                              Edwin Hilhorst
Zelfst. werkendkok      Dennis van Kessel
Leerling-kok                    Davy Moors
Part-
time kok                 Jonathan Franken