• Welkom in Hotel ‘t Anker Mierlo

  In Hotel-restaurant‘t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de prettige sfeer garanderen een heerlijk, ontspannen verblijf.

  Lees meer »
 • Gastvrij onthaal in Gasterij Mierle

  Of u nu kiest voor het à la carte dineren of het uitgebreide Ed's menu, het is altijd genieten.wij heten u graag van harte welkom in ons restaurant

  Lees meer »
 • Persoonlijk verblijf

  U kunt gebruik maken van diverse, aantrekkelijke weekend- en midweekarrangementen. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten. Wij zullen onze uiterste best doen om aan uw wensen tegemoet te komen.

 • Lekker uitwaaien...

  Mierlo wordt omringd door diverse natuurgebieden, waar u kunt wandelen, fietsen en paardrijden. Prachtige routes leiden u door landschappen met vennen en stroompjes.

  Lees meer »
 • Restaurant

  Hotel ‘t Anker staat bekend om haar zeer goede keuken. Het restaurant van het hotel kreeg daarom een eigen naam: Gasterij Mierle. U kunt er heerlijk à la carte eten, of... gebruik maken van een arrangement inclusief diners.

  Lees meer »
 • Strabrechtse Heide

  Momenteel veel te zien op de Hei, het Strabrechtse Heide schaap.

  Lees meer »
Persoonlijk | Gastvrij & Ontspannen
Direct boeken via de website is het meest voordelig

8,5

8,2

Menu

Welkom bij Gasterij Mierle!

Met trots presenteren wij u graag onze menukaart. De samestelling van gerechten is er zo op gebaseerd dat ereen ruime keuze is waardoor u beslist een uitstekend diner kunt kiezen.

Uiteraard heeft onze keukenbridgade onder leiding van chefkok Edwin Hilhorst rekening gehouden met ingredienten uit de streek, het seizoen, duurzaamheiden de wensen van onze gasten, met u dus!

Heeft u speciale dieetwensen... laat het ons weten.

Wij hopen dat u onze inspanningen naar waarde inschat. Vergeet niet aan anderen te vertellen hoe goed het hier was. Zijn er echter zaken die beter kunnen, aarzel dan niet het aan ons te vertellen. Wij doen er dan alles aan om het in de toekomst nog beter te doen!

Proef de sfeer!

Bekijk hier onze menu's en de mogelijkheden:

A la carte menu

Ed's Menu

 

Edwin en Petra Hilhorst & Medewerkers