• Welkom in Hotel ‘t Anker Mierlo

  In Hotel-restaurant‘t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de prettige sfeer garanderen een heerlijk, ontspannen verblijf.

  Lees meer »
 • Gastvrij onthaal in Gasterij Mierle

  Of u nu kiest voor het à la carte dineren of het uitgebreide Ed's menu, het is altijd genieten.wij heten u graag van harte welkom in ons restaurant

  Lees meer »
 • Persoonlijk verblijf

  U kunt gebruik maken van diverse, aantrekkelijke weekend- en midweekarrangementen. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten. Wij zullen onze uiterste best doen om aan uw wensen tegemoet te komen.

 • Lekker uitwaaien...

  Mierlo wordt omringd door diverse natuurgebieden, waar u kunt wandelen, fietsen en paardrijden. Prachtige routes leiden u door landschappen met vennen en stroompjes.

  Lees meer »
 • Restaurant

  Hotel ‘t Anker staat bekend om haar zeer goede keuken. Het restaurant van het hotel kreeg daarom een eigen naam: Gasterij Mierle. U kunt er heerlijk à la carte eten, of... gebruik maken van een arrangement inclusief diners.

  Lees meer »
 • Strabrechtse Heide

  Momenteel veel te zien op de Hei, het Strabrechtse Heide schaap.

  Lees meer »
Persoonlijk | Gastvrij & Ontspannen
Direct boeken via de website is het meest voordelig

8,5

8,2

Streek & Cultuur

Hotel ‘t Anker & Gasterij Mierle hebben een aantrekkelijke ligging in het Brabantse dorp Mierlo, gelegen tussen de steden Eindhoven en Helmond. Het hotel bevindt zich in het altijd gezellige centrum van Mierlo en is zowel per auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk en snel bereikbaar.

Door de centrale ligging tussen de natuurgebieden De Kempen en De Peel kunt u volop genieten van zeer gevarieerde landschappen: de bossen in de directe omgeving van Mierlo, de uitgestrekte Strabrechtse Heide en het adembenemende landschap van het beschermd natuurpark De Groote Peel.
 
Het hotel ligt op korte afstand van een prachtige natuurrijke omgeving, waar u bijvoorbeeld heerlijk kunt wandelen, fietsen en paardrijden.
                  
U kunt een huifkartocht over de Strabrechtse heide maken of op iets grotere afstand kunt u musea, pretparken, skicentra, dierentuinen of zwembad bezoeken. Prachtige met bordjes aangegeven fietsroutes leiden u langs natuurgebieden met hun beken en stroompjes of juist langs imposante eeuwenoude kastelen en pittoreske gehuchten met prachtige kerken en oude gebouwen.
 
Uw gastvrouw en gastheer zijn thuis in de fascinerende regio Zuidoost Brabant en kunnen u als geen ander adviseren over dagtrips. Laat hen weten welke onderwerpen en activiteiten u in het bijzonder interesseren en zij adviseren u graag en met verstand van zaken over de vele mogelijkheden in deze mooie regio.

Bekijk hier alle activiteiten en bezienswaardigheden.