• Welkom in Hotel ‘t Anker Mierlo

  In Hotel-restaurant‘t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de prettige sfeer garanderen een heerlijk, ontspannen verblijf.

  Lees meer »
 • Gastvrij onthaal in Gasterij Mierle

  Of u nu kiest voor het à la carte dineren of het uitgebreide Ed's menu, het is altijd genieten.wij heten u graag van harte welkom in ons restaurant

  Lees meer »
 • Persoonlijk verblijf

  U kunt gebruik maken van diverse, aantrekkelijke weekend- en midweekarrangementen. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten. Wij zullen onze uiterste best doen om aan uw wensen tegemoet te komen.

 • Lekker uitwaaien...

  Mierlo wordt omringd door diverse natuurgebieden, waar u kunt wandelen, fietsen en paardrijden. Prachtige routes leiden u door landschappen met vennen en stroompjes.

  Lees meer »
 • Restaurant

  Hotel ‘t Anker staat bekend om haar zeer goede keuken. Het restaurant van het hotel kreeg daarom een eigen naam: Gasterij Mierle. U kunt er heerlijk à la carte eten, of... gebruik maken van een arrangement inclusief diners.

  Lees meer »
 • Strabrechtse Heide

  Momenteel veel te zien op de Hei, het Strabrechtse Heide schaap.

  Lees meer »
Persoonlijk | Gastvrij & Ontspannen
Direct boeken via de website is het meest voordelig

8,5

8,2

Condoleance

Geachte Nabestaanden,

Allereerst willen wij aan u ons medeleven betuigen met het verlies van uw dierbare. Na het overlijden van uw dierbare komen veel dingen op u af waaronder de verzorging van de begrafenis of crematie.

Na een uitvaart is het veelal het gebruik een samenzijn te organiseren waarin familieleden, kennissen en/of genodigden de nabestaanden kunnen condoleren.

Hotel 't Anker │ Gasterij Mierle is een sfeervolle locatie waar u in alle rust en discretie terecht kunt voor een verzorgt arrangement zoals bijvoorbeeld een koffietafel, belegde broodjes etc. Vanzelfsprekend is alles aan uw persoonlijke wensen aan te passen en willen wij graag met u een "op maat" gemaakt arrangement samenstellen.

Wij verzoeken u vriendelijk ons altijd even te bellen om persoonlijk met u een afspraak te maken.

Wij wensen u veel sterke met het verwerken van het verlies van uw dierbare.

Edwin en Petra Hilhorst