• Welkom in Hotel ‘t Anker Mierlo

  In Hotel-restaurant‘t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de prettige sfeer garanderen een heerlijk, ontspannen verblijf.

  Lees meer »
 • Gastvrij onthaal in Gasterij Mierle

  Of u nu kiest voor het à la carte dineren of het uitgebreide Ed's menu, het is altijd genieten.wij heten u graag van harte welkom in ons restaurant

  Lees meer »
 • Persoonlijk verblijf

  U kunt gebruik maken van diverse, aantrekkelijke weekend- en midweekarrangementen. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten. Wij zullen onze uiterste best doen om aan uw wensen tegemoet te komen.

 • Lekker uitwaaien...

  Mierlo wordt omringd door diverse natuurgebieden, waar u kunt wandelen, fietsen en paardrijden. Prachtige routes leiden u door landschappen met vennen en stroompjes.

  Lees meer »
 • Restaurant

  Hotel ‘t Anker staat bekend om haar zeer goede keuken. Het restaurant van het hotel kreeg daarom een eigen naam: Gasterij Mierle. U kunt er heerlijk à la carte eten, of... gebruik maken van een arrangement inclusief diners.

  Lees meer »
 • Strabrechtse Heide

  Momenteel veel te zien op de Hei, het Strabrechtse Heide schaap.

  Lees meer »
Persoonlijk | Gastvrij & Ontspannen
Direct boeken via de website is het meest voordelig

8,5

8,2

Trouwdag

Uw trouwdag wordt bij ons de mooiste dag van uw leven!

Leg met een gerust gevoel de mooiste dag van uw leven in de vertrouwde handen van Hotel ’t Anker en restaurant Gasterij Mierle! Wij verzorgen uw bruiloftfeest van ontvangst, diner, receptie en feestavond tot en met het verblijf in onze bruidssuite tot in de puntjes en wij zullen alles in het werk stellen om van uw huwelijk of feest een onvergetelijke dag te maken. We stellen in samenspraak graag een programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën en u heeft vanzelfsprekend ook de mogelijkheid om te kiezen uit onze speciale arrangementen.

Welkom
Geheel conform uw wensen ontvangen wij het bruidspaar en genodigden in restaurant Gasterij Mierle of onze feestzaal geheel in stijl met een sprankelende welkomstcocktail, koffie/thee of consumpties naar keuze. In overleg met het bruidspaar kunnen wij zorg dragen voor een heerlijke bruidstaart, waarbij wij de kleur, hoogte, smaak en vormgeving vanzelfsprekend vooraf met u bespreken. Ook is het mogelijk uw bruids(ijs)taart als nagerecht van uw bruiloftsdiner te laten serveren. Als u géén bruidstaart heeft kunnen wij u uitstekende alternatieven bieden.

Menu
Wij serveren het door u samengesteld keuzemenu aan sfeervol gedekte tafels met verse bloemen. Op de tafels zullen prachtige menukaarten staan waaruit u en uw gasten een keuze kunnen maken uit enkele uitstekende menu’s. Uiteraard houden we rekening met eventuele (vegetarische) diëten gerechten. Wij bieden u een keur aan uitstekende wijnen waaruit u uw keuze kunt maken voor uw bruiloftsdiner.

Receptie
Tijdens de receptie ontvangen wij uw gasten met een heerlijk kopje koffie/thee of consumpties naar keuze met gesorteerde lekkernij of gebak. De tafels zullen gesierd zijn met lekkernijen als banketbakkerszoutjes en gemengde noten. Voor een extra dimensie kunt u de receptie uitbreiden met luxe gesorteerde koude hapjes en warme bittergarnituur.

Feestavond
Voor diegene die kiezen voor een feestavond zijn bij Hotel 't Anker aan het juiste adres! Wij richten onze zaal geheel feestelijk in, waarbij uw wensen uiteraard voorop staan. Naast een mooie dansvloer heeft onze feestzaal ook voldoende zitgelegenheid en aangeklede statafels met banketbakkerszoutjes en gemengde noten, geheel in stijl gepresenteerd!
Het is een groot genoegen uw gasten te mogen ontvangen en wij verwelkomen hen met een consumptie naar keuze en gesorteerde lekkernij of gebak. Op de tafels staan banketbakkerszoutjes en gemengde noten uitnodigend gepresenteerd. De door u gekozen muziekinvulling, bandje of DJ krijgt alle gelegenheid om van de zaalfaciliteiten gebruik te maken, wat vanzelfsprekend zal bijdragen aan de feeststemming. Met onze restauratieve service maken wij uw onvergetelijke avond compleet. Zo verzorgen wij uw gasten met gesorteerde hapjes tot compleet verzorgde warme en koude buffetten.

Helaas komt aan ieder feest een eind. Om uw feest niet abrupt te laten eindigen gaan wij op het door u gekozen eindtijdstip nog één keer rond met een heerlijk kopje koffie/thee of een laatste consumptie. Daarna heeft u de gelegenheid met een klein gezelschap van familie nog even na te praten aan de gezellige bar van ons restaurant Gasterij Mierle.